DiverseNoutatiSlider

26 aprilie – Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale | VIDEO

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale este marcată pe 26 aprilie, începând din anul 2001. Acest eveniment a fost instituit de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale. Ziua de 26 aprilie a fost aleasă în legătură cu un alt eveniment din acest aspect social: în anul 1970, la această dată, intra în vigoare Convenția internațională asupra Proprietății Intelectuale.

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale este cel mai important eveniment anual dedicat celebrării creativității și inovării la nivel mondial derulat sub coordonarea și sub patronajul general al Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI).

Tema pentru anul 2023 stabilită de către Organizație este “Femeia și proprietatea intelectuală: accelerarea inovării și a creativității”.

În vederea sporirii gradului de conștientizare, cu prilejul Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, ORDA are deosebita onoare de a prezenta două videoclipuri prin care omagiem contribuția remarcabilă adusă de-a lungul timpului de către femeile din țara noastră creatoare, inventatoare și inovatoare la dezvoltarea culturală, economică și progres.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share