NoutatiSlider

Profesioniștii din domeniul proprietății intelectuale își dau întâlnire la București în perioada 17-18 ianuarie; UPFAR-ARGOA, partener în organizarea evenimentului

Stimaţi membri,

În perioada 17-18 ianuarie 2023 vor avea loc la Bucureşti lucrările celei de-a 5-a ediţii a Conferinţei Regionale privind Proprietatea Intelectuală în Economia Digitală pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii (IMM). Conferinţa este organizată de către Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale (OMPI) în colaborare cu Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) şi Universitatea Româno-Americană din Bucureşti.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai OMPI și ai oficialilor de proprietate intelectuală din regiune, ai asociațiilor și federațiilor internaționale din domeniu, reputați experți internaționali, titulari de drepturi, organisme de gestiune colectivă, reprezentați ai instituțiilor guvernamentale, ai IMM-urilor din industria de referință, ai societății civile, precum și ai mediului academic.

Adresându-se atât specialiştilor cât și antreprenorilor, ediția din luna ianuarie a anului viitor se va concentra în principal pe industria filmului în mediul digital, agenda conferinței incluzând teme de actualitate și cu grad ridicat de utilitate, fiind deosebit de importantă atât pe plan regional, cât și international.

În data de 17 ianuarie 2023 evenimentul se va desfășura la sediul Bibliotecii Naționale a României din Bd. Unirii nr. 22 București (Sala Mircea Eliade) începând cu ora 09:00, iar în data de 18 ianuarie 2023, începând cu ora 09:00 va fi găzduit de Sala Senatului Universităţii Româno-Americană din București, situată în Bulevardul Expoziției 1B sector 1.

UPFAR-ARGOA va fi parteneră în organizarea evenimentului si va oferi posibilitatea membrilor săi de a participa la conferință.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share